top of page

Vauvakuvaus studiolla Kouvolassa

Minulla käy paljon kuvauksissa perheitä jo vanhempien lasten kanssa, yksivuotiaskuvauksissa ja perhekuvauksissa ja moni on sanonut ettei he tajunnut ennen - tää aika todellakin menee nopeasti! Moni harmittaa, ettei näitä newbornkuvia otettu.

Vauvakuvaajana ja varsinkin itse myös äitinä tiedän oikein hyvin miten aika vauvakuplassa menee yllättävän nopeasti ja miten sitä ei ikinä saa takaisin.

Kuvatkaa se ainutkertainen aika!

Vauvakuvaus on tuoreille vanhemmille usein hellyttävä kokemus missä kyyneleiltä ei vältytä.

Odotus ja sen päättämä synnytys on voinut olla haastava ja elämä mullistava kokemus. Aika kuluu uutta arkea ja uutta ihmistä tuntemaan oppiessa.

Siellä studiossa katsoessa miten täydellisestä vauvasta otetaan ekoja potrettikuvia - siinä on jotain niin konkreettista, että se herkistää. Newbornkuvaus on ihana kokemus teille kaikille ja mikään myöhempi kuvaus ei koskaan tule korvaamaan sitä.

Vastasyntyneitä vauvoja kuvaan mielellään studiolla - täällä minulla löytyy kaikki tarvittava rekvisiitta kuvauksia varteen. Perhe saa istua sohvalla, juoda kahvia ja minä huolehtin vauvasta. Samasta talosta löytyy myös ihana Cafe Ruukitar - https://www.facebook.com/CafeRuukitar/ ja moni perhe onkin käynyt siellä kuvauksen aikana nauttimassa ihanista herkuista!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page