top of page

Kaunis hääpäivä Kouvolassa - dokumentaarinen hääkuvaus

2018 vuoden suosituin hääpäivä oli ehdottomasti 18.08.2018! Elokuu on muutenkin tosi suosittu mutta kun vielä sellainen maaginen päivä osottautui lauantaille niin moni pari halusi saata just SE päivä omaksi päiväksi :) Niin myös Laura ja Severi.

Lauran ja Severin häitä vietetiin Kouvolassa. Sain olla mukana päivässä aamun valmisteluista lähtien ja mukana menossa olin myöhään. Hääpari oli selvästi panostanut siihen että kaikilla vierailla olisi hauskaa ja juhlat muistamisen arvoisat! Näistä bileistä ei olisi millään malttanut lähteä :) Annetaan taas kuvien puhua puolestaan!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page