Emma ja Max - talvinen hääpäivä Padasjoella

Emman ja Maxin häitä tanssit 27.01.2018 Padasjoella, Totta on se että talvi ei ole niin suosittu vuodenaika juhlia häitä kun sitä on kesä. Monet pelkää kylmää ja pimeä keliä ja mutta ne, kuka ei pelkää, saa vastineeksi upean ja taianomaisen hääpäivän! Talvi on Emman lempi vuodenaika niin on hyvinkin luonteva että juuri se valikoitui ajankohdaksi.


Viimeiset vuodet on ollut ainakin alkutalvesta hyvin poutaiset eikä paljon lunta näkee. Mutta jos mennä naimisiin talvella niin tottakai halutaan myös runsaasti lunta! Emma ja Max sait sitä mitä tilattu! Ja vaikka juuri hääpäivällä satoi vähän vettä niin se ei ehtinyt pilata talvista tunnelma.


Oli todella liikuttava nähdä niiten kahden välinen rakkaus ja ystävyys. Tunteiten vuoristorata alkoi heti first-look kuvista missä minäkin kamera takana itkin.. :) Juhlastakin ei liikutuksen kyynelet puuttunut. Sulhaisen sotilastausta toi juhliin erilaisia tapoja ja värikkyyttä - iloa ja naurua!


Erittäin liikuttavaksi teki päivästä vielä se että Emman vanhemmat juhlivat omia häitä samassa kirkossa ja samalla juhlapaikalla 25 vuotta sitten <3


Mutta nyt kuvia.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© HELIN KULLA PHOTOGRAPHY