top of page

Perhekuvaus miljöössä / Kouvola

Perhe- ja lapsikuvia halutaan enintään ottaa juuri kesällä - silloin kuvaukset ulkomiljöössä onnistuu parhaiden! Jotkut perheet varaa just perhekuvauksen, toiset ottaa perhekuvia muitten kuvauksien oheella. Mikä tahansa tapa on hyvää - tärkeintä on se, että niitä kuvia mitä joskus myöhemmin ihastellaan, otetaan!


Kouvolan auleella on paljon erilaisia kuvaukseen soveltuvia paikkoja ja osaankin suosittella monia - paikkavalinnoissa otetaan huomioon aina myös vuodenaika ja kellonaika - valo tule tiettyyn aikaan tietystä suunasta ja sillä on todella iso merkitys kuvissa näkyvän tunnelman kannalta. Perheen toiveida kuvauspaikan suhteen aina huomioidaan ja mielestäni onkin ihana kuvata paikoissa, mitkä on myös perheille jollain tavalla tuttuja tai tärkeitä. Sopimuksne mukaan kuvaan myös kauempana, joten minua voi kutsua kylään muuallekin!


Kuvaus toteutetaan aina rennossa tunnelmassa, jossa ikuistan aitoja hetkiä teidän perheestä. Naurua, hassuttelua, leikkiä, yhdessäoloa. Niitä täydellisesti poseerattuja perhekuvia merkityksellisempänä pidän niitä kuvia aidoista hetkistä, joissa teidän välinen yhteys ja tapaa olla näkyy. Kuvista välittyy jokaisen oma persoona ja koenkin tärkeänä että kuvauksissa annetaan lasten olla lapsia. Kuvauksissa lapset saa leikki, juosta ja hassutella. Usein kuvauksissa vauhtia riittää ja lapset ei suinkaan istu vaan rauhallisena paikalla. Älä siis turhaan stressaa lasten käytöksestä - myös vauhdikaista lapsista saa ihania, juuri heidän näköisiä kuvia mitä vaalia!


Ohjaan teitä kevyesti läpi kuvausten, mutta perheeltä odotan heittäytymistä hetkeen - perheen kanssa vietetty aika on arvokas joten haluan, että myös kuvaus on kuin ihana retki rakkaiten kanssa! Ihmetelkää yhdessä lasten kanssa luontoa ja nauttikaa yhdessäolosta. Missä tahansa väliä kuvausta saa leikkiä, hassutella ja halia. Siitä huolimatta en jätä Teidät kuvauksissa yksin vaan ohjaan koko kuvauksen läpi ja pidän huolen, että kaikilla on hyvä ja turvallinen olo koko kuvauksen ajan.


Joka ikinen päivä on arvokas ja mä uskon, että sä haluat muistaa myös ne kaikki ihan tavalliset hetket synttäreiden ja muiden merkkipäivien lisäksi - joten älä odottaa jotain mystistä tiettyä aikaa vaan varaa kuvaus juuri silloin kun tuntuu, että niitä kuvia jo kaipaisi. Täydellinen aika on juuri nyt!


Perhekuvaus miljöössä, KouvolaPerhekuva ulkomiljöössä, Valokuvaaja Kouvola

Perhekuva ulkomiljöössä, Valokuvaaja Kouvola

Perhekuva ulkomiljöössä, Valokuvaaja Kouvola

Perhekuva ulkomiljöössä, Valokuvaaja KouvolaComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page