top of page

Hääkuvaus Padasjoella - talvihäät on ihanat!

Jos sun lempi vuodenaika on talvi niin tuntuu luontevalta järjestää myös elämmän tärkeimmät juhlat silloin.. eikö? Emma ja Max olivat just sitä mieltä, et talvihäät on heille sopivat ja heidän näköiset!

Tavatiin heidän kanssa ennen hääpäivä palaverin merkeissä ja olin yllätynyt miten hienoja nuoria ihmisiä pääsenkin kuvamaan! On ihana kuulla tarinoita ensi-tapaamisesta ja häiden suunnitelemisesta.

Hääpäiväks valikoitui tammikuun loppu, silloinhan sitä luntakin pitäisi olla? Todellisuudessa kävi niin, että hääpäivällä satoi vähän vettä.. Mutta hyvin löytyi luntakin jos vähän etsii!

Koko päivä meni kun suunniteltu, otettiin First-look kuvat juhlapaikan sisällä ja kuvatiin hääpotretit ennen vihkmimistä lähimaastossa. Heidän hääpäivään toikin pienen twistin se, että kysiessä olivat sotilashäät. Vihkiminen sotilaiden muodostamalla kunniakujalla oli näyttävä ja mielenkiintoinen tapahtuma, sillä nämä olivat monelle vieralle ensimmäiset sotilashäät ikinä. Vihkimisen jälkeen Sotilaat muodostivat miekkakujan, jonka ali hääpari suhahti ennen matkaa juhlapaikalle.

Tunnelma häissä oli erittäin lämmin ja rento. Aivan ihana oli kuulla että 25v sitten samassa paikassa menit naimisiin myös morsiammen vanhemmat!

Onnea hääparille ja myös 25v juhli viettäville vanhemmille!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page