top of page

Lifestyletyylinen perhekuvaus - valokuvaaja Kouvolassa

Perheen kanssa vietetty aika on todellakin arvokasta. Aika juoksee hurjaa vauhtia ja lapset kasvavat - klisee mutta niin täynnä totuutta! Minkälainen on täydellinen perhekuva? Omasta mielestä ei ainakaan sellainen missä kaikki perhenjäsenet istuu tikkusuorana ja tuijotta kamera. Parhaat kuvat on sellaiset mitä katsoessa ajattelet - joo, just tollaista menoa meillä oli! Näin meidän lapsi/puoliso/äiti aina teki. Täydellinen perhekuva on se, mitä katsoessa muistat kuinka rakkaita kuvassa olevat ihmiset on, minkälaisia fiiliksiä he Sinussa sait aikaiseksi! Ne tunteet on just se paras perintö mitä antaa eteenpäin. Ja miski ei ikuistaa ne myös kuviksi.

Perhekuvauksen aikan pyrin ottamaan monenlaisia kuvia - sellaisia missä koko perhe on yhdessä, mutta lisääksi myös sisaruskuvia, lapsista potretteja ja miksi ei myös perhen aikuisista. Usein aikuiset ei halua olla kuvissa - mutta yritää miettiä näin, että ne kuvat ei oo Sulle itselleen vaan ihmisille kuka sua rakstaa - he haluavat kuvia Sinustakin!

Perhekuvauksiin valitaan yhdessä se Teille sopiva kuvauspaikka. Se voi olla joku Teille rakas ja tärkeä paikka tai suosittelen ihan uuden paikan mitä voitte yhdessä tutkia ja tehdä se Teien omaksi. Kouvolasta löytyy loistavia kuvauspaikkoja kaikkiin makuihin!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page