#3 testpostitus

Joujoujoujou, sii a tuleb lisada vist ikka pilt ka igaks juhuks. Kohe saab. Joujoujoujou, siia tuleb lisada vist ikka pilt ka igaks juhuks. Kohe saab. Joujoujoujou, siia tuleb lisada vist ikka pilt ka igaks juhuks. Kohe saab. Joujoujoujou, siia tuleb lisada vist ikka pilt ka igaks juhuks. Kohe saab. Joujoujoujou, siia tuleb lisada vist ikka pilt ka igaks juhuks. Kohe saab.

Emma ja Max - talvinen hääpäivä Padasjoella

Emman ja Maxin häitä tanssit 27.01.2018 Padasjoella, Totta on se että talvi ei ole niin suosittu vuodenaika juhlia häitä kun sitä on kesä. Monet pelkää kylmää ja pimeä keliä ja mutta ne, kuka ei pelkää, saa vastineeksi upean ja taianomaisen hääpäivän! Talvi on Emman lempi vuodenaika niin on hyvinkin luonteva että juuri se valikoitui ajankohdaksi. Viimeiset vuodet on ollut ainakin alkutalvesta hyvin poutaiset eikä paljon lunta näkee. Mutta jos mennä naimisiin talvella niin tottakai halutaan myös runsaasti lunta! Emma ja Max sait sitä mitä tilattu! Ja vaikka juuri hääpäivällä satoi vähän vettä niin se ei ehtinyt pilata talvista tunnelma. Oli todella liikuttava nähdä niiten kahden välinen rakka

Noora ja Eelis - pariskuntakuvaus kauniissa talvissäässä!

Nooran ja Eeliksen kanssa kuvatiin maaliskuisella talvipäivällä, upeassa talvi-metsässä! Noora ja Eelis pääsivät yhdessä hassutelemaan ja mä vaan ikuistin sen kaiken :) Näissä kuvauksissa naurettiin paljon eikä todellakaan oltu turhan vakavia. Jos Sinun elämässä on joku kuka tekee Sinusta paremman ihmisen ja kuka tykkää Sinusta jopa Sun huonoilla päivillä, niin sitä kannata ikuistaa!

LÖYDÄT MINUT MYÖS SOMESTA

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

IKIMUISTOISIA KUVAUSHETKIÄ!

+358 40 1783383

info@helinkulla.com

© HELIN KULLA PHOTOGRAPHY