top of page
IMG-3.jpg

Hei, olen Helin

Nuorena tiesin, että tulen työskentelemään ihmisten parissa. Kuvittelin että minusta tulisi asianajaja tai työskentelisin media-alalla. Ihan näin ei mennyt - yliopiston tutkimuksen tekin vaate-ja tekstiilialalla. Sitten minusta tuli äiti. Se on myös ihana syy siihen miksi teen sitä mitä teen.  Minulla itsellä on lapsuudesta vaan muutama kuva ja haluaisin että mun lapsilla olisi paljon kuvia ja sitäkautta muistoja. Rakastan katsoa kuva albumeita ja muistella menneitä hetkiä. Kuvia katsoessa tulee mieleen mistä tykättiin just silloin, mikä nauratti..  Aivan yllättäen valokuvauksesta tulikin jotain enempää kun vaan harrastus. Voin kuitenkin edelleen sanoa että työskentelen ihmisten parissa :)

Jokainen kuvaus on omanlainen ja se tekeekin työstäni mielenkiintoisa ja erityisen antoisaa. Erilaisia ihmisiä on niin paljon ja rakastan kohtaamisia erityyppisten ihmisten kanssa - tunnen, että sitäkautta kasvaan myös itse.

Valokuvat on enemmän kuin ne pakolliset kiitoskorttikuvat mitä monella tavaksi on lähettää - valokuvien kautta voit pysähtää ajan, päästä takaisin hetkiin ja tuntemuksiin vuosienkin päästä.

Kuvaan mieluiten ulkona miljöössä lifestyle tyylisesti, mutta myös studiollani Kuusankoskella tai jossain Sinulle tärkeässä kohteessa!

Jos yhtään mietit, voisinko olla oikea valokuvaaja tarpeisiisi - ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan vaikka kahvitreffit studiolleni!

IMG-16.jpg

LÖYDÄT MINUT MYÖS SOMESTA

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

IKIMUISTOISIA KUVAUSHETKIÄ!

+358 4017 83383

info@helinkulla.com

bottom of page