top of page

Vauvakuvaus

Äidit ja isät tietävät miten nopeasti vauvan ensimmäiset päivät ja viikot vilahtaa ohi. Ja useimmiten vieläpä kevyessä sumussa, vauvakuplassa. Kiitos digiajan löytyy lähes kaikilta kuvia vauvan ensihetkistä syntymän jälkeen: pieni käärö sairaalassa äidin paidan sisällä, ekat vieraat, ensimmäinen kylpyhetki kotona. Niihin hetkiin on ihana palata. Mutta ne ei ole ne kuvat mitkä päätyy seinille asti.

 Seinille ja hyllyille haluamme ne kuvat missä on vain vauva ja se hetki - kaikki "ylimääräinen" on karsittu kuvasta pois. Siksi vauvakuvaus. Haluan olla ikuistamassa näitä pikkuisia, jotta te vanhemmat voitte keskittyä siihen hetkeen, vauvan ensimmäisiin päiviin. Pääsette palaamaan vauvan ensiviikkoihin niin niiden omien hetkessä napattujen puhelinkuvien, että myös näiden seinälle ripustettujen taulujen ja olohuoneen pöydällä lojuvien albumien myötä. Lisääksi pidän tärkeenä, että Teillä on myös perhekuva - sellainen mistä vauva kasvaessaan näkee, kuinka rakastettu ja odottettu hän oli. Ja tästä mä nautin. Se kuvaushetki perheen kanssa kun kaikki on siinä. Vauva, koko perhe. 

Kuvaan vauvoja siihen hyvin soveltuvassa kodikassa studiossa Kuusankoskella. Minulta löytyy studiosta kaikki kuvaukseen tarvittava. Jos haluat lifestyle-tyylistä kotikuvausta niin kysyy tarjous.


 

Kuvausmaksu 50e. 

Kuvausmaksu sisältää kuvauksen suunnittelun, kiireettömän kuvaushetken studiollani tai miljöössä Kouvolan alueella, sekä laajan gallerian kuvien valintaa varten.

Kuvauksen jälkeen saatte  laajan gallerian ja saatte valita minkä kuvapaketin haluatte.

 

Kuvauksiin on saatavilla kolme eri kuvauspakettia:

MINI-paketti sisältää:
Kuvaus studiossa
6kpl kuvia vapaasti valittuna laajasta galleriasta
Lisädigikuvat 20e/kpl

290.-

85.jpg
vauvakuvauskouvolanewbornkuvaus.jpg

MIDI-paketti sisältää:
Kuvaus studiolla
15kpl kuvia vapaasti valittuna laajasta galleriasta
Lisädigikuvat 20e/kpl
390.-

MAXI-paketti sisältää:
Kuvaus studiolla.
Laaja galleria kuvia, saat ne kaikki - Sun ei tarvii valita mitään. Pienet varpaat, suloiset ilmeet. Sinä ja vauva. Koko perhe. Koko tarina.

570.-

DSC07615tt.jpg

Laaja kuvagalleria toimitetaan noin 2-3viikon sisällä kuvauksesta ja asiakas saa vapaasti valita galleriasta omat lempikuvat. Paketit sisältävät kuvauksen ja viimeistellyt kuvat digitaalisina kuvatiedostoina sekä tietyn määrän fine art printtejä. Kuville on vapaat tulostamis-ja teettämisoikeudet joten saatte vapaasti valita mistä tilaatte printtituotteita, mutta parhaan lopputuloksen saatte tilaamalla kuvat kauttani.

 

Fine Art tulosteet

 

10 x 15 cm  4 e / 1kpl

13 x 20 cm  9e / 1kpl

 

20 x 30 cm  22e /  1kpl

 

30 x 45 cm 35e / 1kpl

 

40 x 60 cm 50e / 1kpl

 

75 x 50 cm 99e / 1kpl

bottom of page