top of page

On turhaa puhua kuinka nopeasti lapset kasvaa - kaikkihan sen tietää! Lapsi- ja perhekuvat ovat yhdet arvokkaimmista aarteistamme, parhaimmillaan niistä huokuu yhteisen kuljetun matkan lisäksi aito lämpö ja toisista välittämisen tunne. Valokuvien tärkeyden huomaa erityisen silloin, kun niitä ei ole.. Kuvausajan varatessa, henkilö, joka yleensä on siellä kameran takana, pääsee tällä kertaa myös itse mukaan kuvaan.

 

Kuvaukset kanssani on rentoja ja mahdollisimman hauskoja lapsilleenkin. Parhaat kuvat saataan kun unohdatte olevani kameran edessä ja nautitte yhdessäolemisesta.  Kuvakset kulkee lapsen ehdoilla. Minun kanssa kuvatessa lapsi saa olla sellainen kun hän on. Kuvaustilanteessa on aina positiivinen ja  kannustava ilmapiiri ja sitä toivon vanhemmiltakin.

Kuvaus onnistuu valokuvausstudion suojissa Kuusankosken valtakadulla, tai sovitaan ihana ulko-kuvauspaikka. Studiossa on pieni valikoima erilaista rekvisiitta mutta koska kuvattava on tärkein ja halutaan hänet olla kuvien keskipisteessä, käytän minimaalisesti rekvisiitta.

Parasta, jos kuvissa näkyy tunteet ja lapsen aitoat eleet ja ilmeet.

 

 

DSC05442.jpg
DSC08052.jpg
DSC07360.jpg
DSC06637.ARW (2).jpg
DSC05430.jpg

Kuvausmaksu 50e. 

Kuvausmaksu sisältää kuvauksen suunnittelun, kiireettömän kuvaushetken studiollani tai miljöössä Kouvolan alueella, sekä laajan gallerian kuvien valintaa varten.

Kuvauksen jälkeen saatte  laajan gallerian ja saatte valita minkä kuvapaketin haluatte.

 

Kuvauksiin on saatavilla kolme eri kuvauspakettia:

Laaja kuvauspaketti "Maailmani mun"

Maailmani mun - kuvauspaketti ikuistaa teitä dokumentaariseen tyyliin. Kuvauksen aikana keskitytään teidän perheenne väliseen vuorovaikutukseen, hassutteluun, haleihin, hymyihin ja kosketuksiin. Ikuistetaan teidän keskinäinen kemia kuviin ja vangitaan ohikiitävät hetket muistoksi! Kuvauksen kesto on 1-1,5h, kuvataan ulkona iltaauringossa (parasta aika valon puolesta). Valitaan Teille sopiva miljöö ja vietetään kameran kanssa aika rennoissa merkeissä. Säästytte kuvien valitsemisprosessilta, sillä toimitaan teille valmiiksi viimeisteltynä kaikki parhaat kuvat kuvaushetkestänne (vähintään 50kpl). Osa kuvista edotoitu mustavalkoiseksi, osa värillisenä. Paketti pitää sisällään perinteisimpä potretteja, dokumentaarisempaa tilanteiden ikuistamista sekä kauniita kuvia yksityskohdista.

"Maailmani mun" kuvauspaketti 450.-

Sisältäen:

1-1,5h kuvausaika valitsemassa miljöössä

Laaja galleria kuvauksesta (vähintään 50kpl)

Videokooste kuvista

 

MAXI-paketti 350.-

1h kuvausaika joko studiossa tai miljöössä ( onnistuu myös niin että osa studiossa ja osa studion ympäristössä miljöössä)

15kpl kuvia tiodostoina valittuna laajasta galleriasta

Mahdollisuus osta lisädigikuvia 20e/kpl

MINI-paketti 200.-

Sisältäen:

1h kuvausaika joko studiossa tai miljöössä ( onnistuu myös niin että osa studiossa ja osa studion ympäristössä miljöössä)

5kpl kuvia tiedostoina valittuna laajasta galleriasta

Mahdollisuus osta lisädigikuvia 20e/kpl

Laaja kuvagalleria toimitetaan noin 2-3viikon sisällä kuvauksesta ja asiakas saa vapaasti valita galleriasta omat lempikuvat. Paketit sisältävät kuvauksen ja viimeistellyt kuvat digitaalisina kuvatiedostoina.

Kuville on vapaat tulostamis-ja teettämisoikeudet joten saatte vapaasti valita mistä tilaatte printtituotteita, mutta parhaan lopputuloksen saatte tilaamalla kuvat kauttani.

 

LÖYDÄT MINUT MYÖS SOMESTA

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

IKIMUISTOISIA KUVAUSHETKIÄ!

+358 40 1783383

info@helinkulla.com

bottom of page