top of page

Odotusajankuvaus Kouvola

Odotusaika on ehdottomasti ikuistamisen arvoinen. Se on tärkeä muisto äidille, mutta myös lapselle tämän kasvaessa.

Luonani käyneet raskaana olevat naiset hehkuvat onnea ja äärimmäistä lämpöä joka on ihana taltioida kuviin. Valokuvaajana tehtäväni on huomioida kaikki toiveesi ja saada Sinut tuntemaan olosi juuri niin kauniiksi, kuin miltä näytät. Yritän luoda rennon ilmapiirin missä jokainen tuntee olonsa mukavaksi.

Kuvaukseen voit tulla yksin tai perheen kanssa ja kuvauksen voi toteuttaa joko studiollani Kuusankoskella tai halutussa lokaatiossa vaikka ulkosalla tai kotonasi. Myös pariskuntakuvauksena toteutettu odotusajan kuvaus tarjoaa teille upeita muistoja kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Perinteisesti paras ajankohta kuvaukselle on raskausajan kahdeksas kuukausi. Tälloin vatsa on muhkeimmillaan eikä se ole vielä laskeutunut. Jos vatsassa on useampi tulokas on ajankohtaa hyvä aikaistaa.

Vaatetus on hyvin olennainen osa raskausajankuvausta. Nappaa mukaan muotoja korostavia vaatteita sekä halutessasi kauniita samaa sävyä/sarjaa olevat alusvaatteet. Näistä ei tarvii olla huolissaan koska annan Sulle hyvät vinkit ennen kuvaukseen tuloa. Rekvisiittavarastostani löytyy muutama hempeä laahushelmainen sifonkimekko, sekä vaaleasävyisiä pitsimekkoja, joita saa lainata kuvaukseen.

Studiollani onnistuu myös ehostus - ammattimeikkaaja ja kampaaja tulee tekemään Sinun toiveiten mukaisen ehostuksen kuvausta varteen.

Nähdään kuvauksissa!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page