top of page

Vauvakuvat studiossa

Studio luo upeat puitteet tunnelmallisille vauvakuville. Laajat ikkunat mahdollistavat kauniin luonnonvalon vauvakuvaukselle kaikkina vuodenaikoina. Tämä helpottaa myös kuvaajan työtä ja kuvien onnistumista. Studiossa kuvista saadaan perinteisen kauniit ja klassiset, kun valaistus tulee luonnostaan.


Vauvakuvaus studiossa, Kouvola

Studion hyviin puoliin kuuluu myös helppous asiakasperheen puolesta; ei tarvitse järjestää kotia uudestaan vauvakuvausta varten ja näin jälkeenpäin myöskään stressata kodin siivouksesta. Studion tilat saadaan lämmitettyä esim. newbornkuvausta - ja miksei perhekuvausta varten - aina tarpeen mukaan.


Valokuvaus-studiosta löytyy myös sohva, tuolit ja jakkarat rentoutumiseen sekä herkkuja ja lämmintä kahvia niille hetkille, kun ei tarvitse viettää aikaa kameran edessä. Vauvakuvaukseen tarvittava rekvisiitta (mm. kankaat ja peitteet) on saatavilla vauvanhoitotarpeita unohtamatta.


Ja mikä tärkeintä: Studiosta saadaan turvallinen tila lämpimien ja kauniiden muistojen luomiseen teidän perheen tästä hetkestä!Perhekuvaus newbornkuvauksen yhteydessä

Yksittäisten kuvien sijasta haluan tuottaa kokonaisia gallerioita, jotta voit myöhemmin palata muistelemaan tärkeitä ja rakkaita hetkiä niiltä ajoilta, kun perheenne sai täydennystä. Kaiken sen onnen, rakkauden ja yhteyden tunteet, joita koitte yhdessä sillä hetkellä.

Nämä ovat niitä hetkiä, joihin haluat myöhemmin palata - vaikka et sitä ehkä tässä hetkessä osaakaan vielä hahmottaa. Lisäksi itselleni on upeaa saada ikuistettua aina ne yksilöllisesti erottuvat onnen ja rakkauden täyteiset hetket!


Vauvakuvaus- ja newborngalleriat koostuu juuri niistä yksilöllisistä yksityiskohdista sekä vauvan omissa kuvissa, että yhteisesti teidän perheen kesken - monipuolisesti eri tunnelmissa ja tilanteissa.


Näitä hetkiä ei voi rajata vain muutamaan otokseen - on niin paljon asioita, jotka voi merkitä vielä vuosien päästä!Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page