top of page

Ihanat kesähäät Asikkalassa

Kesäkuun alussa otin suunan kohti Asikkalaan - häitä ikuistamaan. Keli ei ollut yhtä helteinen, kuin mihin olimme ehtineet aiempien viikkojen aikana tottua, mutta päivän edetessä sää osoittautui mitä parhaimmaksi. Ei ollut liian kylmä eikä liian kuuma, vettä ei tullut, mutta pilvinen taivas tarjosi pehmeän valon kuvausta varten.

Minun osaltani päivä alkoi vihkitilaisuuden kuvauksella Asikkalan kirkossa ja potrettikuvauksella kirkon läheisyydessä. Potrettisettiin oli varattu mukavasti aikaa heti vihkitilaisuuden jälkeen ja lisääksi otettiin potrettikuvia myös illalla juhlapaikan pihalla, jonka ansiosta saimme monipuolisen kokonaisuuden kuvattua kaikessa rauhassa. Usein sellainen 10-15minuuttia kuvausaika illalla antaa tosi paljon lisää kuvaussettiin koska saataan kuvata ihan eri valolla ja eri paikassa :) Tämän hääparin kanssa käytetiin mielellään Lehmonkärjen upeeta ranta-aluetta!

Kaunis hääjuhla vietettiin Lehmonkärjessä, missä puitteet on kohdillaan. Sisällä on hyvin tilaa ja erillinen tanssipaviljonki sijaitse ihan vieressä. Upea pihapiiri tarjoa mahdollisuuden olla ulkona ja siellä voidaan järjestää myös osa ohjelmasta.

Tässä pieni kuvakooste päivästä. Onnea vielä parille!

Juhlapaikka - Lehmonkärki http://www.lehmonkarki.fi/

Kirkko - Asikkalan kirkko

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page